65.000 BACKLİNK LİSTESİ

65.000 BACKLİNK LİSTESİ

Y.M.E daily Backlink Builder (11539+ping)
11,539 adet backlink sağlıyor. Fakat son girdiğimde site bozulmuştu. Site listeleme, istatistik, rapor sitelerinden backlink alıyor. 28.6.16 itibaritle site çalışmakta.
BackLinkr (2754+Ping)
Birkaç dakika içerisinde ister 85 adet özenle seçilmiş Premium olarak adlandırılan yüksek kaliteli, isterseniz de 2754 adet olan tüm sitelerden backlink sağlayabilirsiniz.
Fuub (65)
Türk webmaster forumu Fuub’un 65 adet, manuel ping gerektiren backlink sayfası.
r10 Otomatik Backlink (3000+Ping)
r10 forumun analiz bölümündeki sayfada 3000‘e kadar istediğiniz kelimede backlink alabiliyorsunuz.
2000 backlink (2500+Ping)
Arama motorları tarafından düzenli olarak taranan sitelerden 2500 adet, istediğiniz kelimede dofollow ve nofollow bağlantı almanıza yarar.
SEO Unity (600+Ping)
Bu ücretsiz backlink oluşturucu aracı otomatik olarak 660 farklı web sitesinden sitenize bağlantı almanızı sağlıyor. Bu aracı kullanmanın avantajı listenin uzmanlar tarafından hazırlanmış ve spamsız, yasal olması. Kısaca 660 adet backlink.
2500 backlink (2500+Ping)
Adından da anlaşılacağı gibi anında 2500 backlink veriyor.
Kalsey (2500+Ping)
Webmasterlar ve hizmet sağlayıcılar için linkleme adına kaliteli bir araç. Tüm backlinkler, tanınmış web bilgi sitelerinden ve PR’si 0’dan 8’e kadar çeşitli sitelerden geliyor. Dofollow ve Nofollow karışımı. Sonuç olarak size 2500 backlink sağlar.
MassPings (500+Süper Ping)
500+ siteden minimum 1, maksimum 9 PR’li arasında .gov sitelerin yanında tamindir’i bile gördüğüm kaliteli sitelerden oluşan isteğe bağlı olarak pingleme de yapan backlink sağlayıcısı. Ayrıca pinglemeyi tek yerden değil 5 ayrı yerden yapıyor.
Free Indexer (300+Ping)
300 adet siteden, listeye istediğiniz kadar eklediğiniz sitenize backlink kazandırmanıza yarar.
.GOV Backlink Generator (71 .edu+.gov)
71 adet .edu ve .gov domainlerden dofollow bağlantı alın. Otomatik pingleme yok. Toplu Ping sitesinden pingletmeniz gerekli.
Autobacklinkbuilder (500+Ping)
Bu site, 500  sayfadan sitenize geri dönüşlü backlink sağlar. No-follow ve do-follow karışımı ancak siteler Google tarafından taranan düzenle kurulmuş sitelerden. Sizin için üye oldum ve backlink sağladığı sayfanın linkini buraya ekledim. Normal şartlarda üye olmanız gerekiyordu.
Zone Auto Backlink (2509+Ping)
Website/blogu olan herhangi biri, 2509 farklı sayfadan kendi sitesine, kelime ile backlink alabiliyor. Bazıları no-follow ve bazıları da do-follow. Top 50 veya top 100 site seçebilme imkanı da sunuyor.
Excite Submit (1707+Ping)
Bu araç, URL’nizi 1,707 website ve hizmetlere (gözüme site rapor sayfaları dikkat çekti) gönderiyor ve pingliyor.
Useme (2460+Ping)
Useme (isminde hayır yok 🙂 ), linkinizi otomatik olarak 2460 farklı siteye linkler. Ücretsiz listelemeyle, ve temel olarak bilgi, whois, hakkında, website istatistiği, site değeri, şirket listeleri ve dizinlerinden link alabiliyorsunuz. Top 20/50 seçeneği mevcut.
247 backlink (1000+Ping+Kayıt)
İhtiyacınız olan 1000 backlinki ücretsiz olarak size sağlıyor, yapmanız gereken tek şey e-posta adresinizi yazmak (ben güvenemediğim için geçici e-posta adresi kullandım)
Free backlink tool (500+Ping+Kayıt)
Bir dakika içinde 500 ücretsiz backlinki üye olma karşılığında size veriyor. Kayıt olmak gerekli. Members, register kısmından adınızı, e-posta adresinizi yazıp üye oluyorsunuz. E-postanıza giriş bilgileri veriliyor. Linke tıklayıp giriş yapıyorsunuz. Backlink sayfasına yönlendiriyor. İstediğiniz kelimeden linkleme alıyorsunuz ve 3 ayrı rpc ping sitesinden adresinizi pingliyor.
Backlink Generator (325)
Backlink generator isimli site, 325 link sağlıyor. Herhangi pingleme sitesinde bunu yapıştırıp pingletiyorsunuz. En iyi araç olduğunu iddia ediyor kendileri. Liste en son 2014 yılında güncellenmiş. Ne kadar kaliteli, orası size bağlı.
Real-backlinks (200+Ping)
Sağladığı 200‘den fazla backlinkin %95’i dofollow olarak görünmekte. Site adresinizi yazıp, işlemi tamamladıktan sonra aşağı kaydırın ve e-posta adresinizi girin. İsteğe bağlı olarak geri kalan işlemi ister hemen ister günlere yayarak (her gün 20 adet) olarak tamamlayabiliyorsunuz.
Free backlink builder (62+Ping)
Ücretsiz olarak yüksek PR’li 62 adet (evet saydım, 100 tane değil) çoğu dofollow olan sitelerden backlink almanızı sağlıyor. Üşenmeden saydım. 47 dofollow, 15 nofollow site. Ve pingliyor.
Small Seo Tools (32+Ping)
Small Seo Tools’un yüksek PageRankli sitelerden 32 adet backlink almanızı sağlayan aracı.
W3 Seo (49+Ping+Canlı)
Kaliteli yerlerden backlink almanın yanı sıra her sayfayı tek tek aşağısındaki kutucukta açıyor ve pingliyor. Bunun gibi bir site daha vardı ama kaybettim, bulursam eklerim.
LinkSearching (Manuel)
Yorum yazarak, makale girerek, yazı ekleyerek vs., Google’dan aratarak istediğiniz yerden istediğiniz kelimeyle backlink almanızı sağlar. Otomatik değildir. Kendi elinizde yazmak zorundasınız. Edu ve gov backlink kaynaklarını da görebilirsiniz.
Improve SEO Rank (100+Ping)
Sitenizi, bilindik sitelerin bulunduğu listelere, SEO, whois, dns, rapor sitelerinin kendi sitenizi de ekleyin. 100 adet ücretsiz. Kutucuğa http://siteniz.com|AnahtarKelimeniz olarak giriş yapabilirsiniz.
Linksoar (50+Ping)
Ücretsiz 50 adet linkleme.
Official.My (100+Ping)
Görünümü pek güvenilir gelmedi, resim doğrulamayı geçip sitenizi yazıyorsunuz, tamam diyorsunuz, sonraki sayfada da butona tıklıyorsunuz, birkaç dakikaya yeşil bar doluyor ve kazanmış oluyorsunuz. Verdiği kodu eklemenize gerek yok.
Pingbomb (4000+Ping)
Bu araç, 4000 adet siteden hızlıca backlink sağlayıp pingliyor. Site adresinizi başında http(s) olmadan yazmalısınız.
Marketing blog online (104)
Oto oluşturucu. 104 siteden bağlantı listeliyor. Pinglemeyi sizin yapmanız gerekiyor. Arada .gov domainler de var.
Rising Backlinks (Özel Kalıcı Backlink)
Site adresinizi yazıp gerekli yerleri doldurarak “Submit” diyorsunuz, e-postanıza aktivasyon postası geliyor. Linkte verilen dosyayı sitenize yüklüyorsunuz. Devam ediyorsunuz. Sizin siteniz de sonraki yükleyenlerde gözüküyor. Bu sayede doğal olarak birçok siteden kalıcı backlink alabiliyorsunuz uzun vadede.
Freebacklinkcreator (7301+Ping)
Birkaç saat içinde 7301 güncel siteye, adresinizi ekleyip pingleyerek backlink almanızı sağlıyor. Yeni sitedir.
Stoplink (2000+Canlı)
Recent Search

0 Komentar 65.000 BACKLİNK LİSTESİ

Yorum Gönder